راهنمای خرید همزن برقی
بازدید کننده محترم باید توجه داشته باشد که ممکن است بعضی از محصولات موجود در این پست به مرور زمان به دلیل مواردی نظیر ناموجود شدن آن در بازار، پایان تولید محصول و یا منقضی شدن تاریخ تولید، در فروشگاه تامین کننده ناموجود شود. در صورت پیشآمد چنین موضوعی، شما میتوانید به محصولات مشابه رجوع کنید.
اگرچه به نظر میرسد، همزن ها جز وسایل ضروری محسوب نمیشوند و شما به جای استفاده از همزن میتوانید با یک قاشق مواد را با هم ترکیب کنید، اما در حقیقت استفاده از همزن علاوه بر بالا بردن سرعت شما و خسته نکردنتان، به شما کمک میکند که ترکیب همگونتر و یک دستی تهیه کنید. استفاده از همزنها بیشتر در مورد تهیهی انواع کیک و شیرینی درست کردن خمیر نان، بستنی، زدن تخم مرغ، مخلوط کردن آرد و کره و هم زدن خامه، به کار میرود. میتوان گفت یکی از بخشهای سخت تهیه خوراکیها همان مرحله ترکیب مواد با یکدیگر است که با داشتن یک همزن برقی ترکیب مواد بسیار سریعتر و باکیفت تر خواهد بود. همزنهای برقی در سه نوع دستی، برقی و کاسهدار در بازار وجود دارند که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند و از آنجایی که این مطلب درباره همزنهای برقی است، پس فقط به انواع برقی که خود در چند نوع مختلف است میپردازیم.
انواع همزن های برقی
همزنهای برقی در دو نوع معمولی و کاسهدار موجودند
همزن برقی معمولی: همزن برقی معمولی، سادهترین همزن های برقی هستند. این همزن ها، دارای دو بخش دسته و سر همزن هستند. این همزنها نیز خود در دو دسته تک موتوره و دو موتوره جای میگیرند. طرز کار این همزن ها به این صورت است که شما ابتدا همزن در دست خود میگیرید و آن را روشن میکنید و سپس با فرو بردن سر در حال چرخش همزن به درون ظرف حاوی مواد غذایی، آن ها را هم میزنید.
همزن های برقی کاسه دار: این همزنها را میتوان پیشرفته ترین نوع همزنهای موجود در بازار دانست. این همزن ها، همانگونه که از نامشان پیداست دارای کاسه هستند. در همزن های برقی کاسه دار نیازی نیست که همزن را در دست بگیرید و آن را در ظرف مواد غذایی فرو ببرید بلکه شما با قرار دادن مواد غذایی درون کاسه همزن و سپس نصب کاسه در محل مورد نظر و روشن کردن دستگاه، اقدام به همزدن مواد غذایی میکنید. حجم کاسهها در همزن های مختلف متفاوت است. ظرفیت کاسه این همزن ها با با واحد لیتر اندازه میگیرند.
نکاتی که هنگام خرید همزن باید به آنها توجه کرد.
توان: توان هر دستگاه الکتریکی در واقع قدرت دستگاه را نشان می دهد و رابطه مستقیمی با میزان مصرف انرژی آن دارد. توان همزن ها نیز همانند سایر دستگاه های الکتریکی با واحد وات مشخص می شود. هر چه توان همزن بیشتر باشد ، سریع تر و آسان تر مواد غذایی را برای شما مخلوط می کند. همچنین توان بالاتر سبب می شود که در استفاده طولانی مدت فشار کمتری به دستگاه وارد شود. در نظر داشته باشید که توان بالاتر به معنای مصرف برق بیشتر نیز هست.
تعداد سری ها (تیغه ها): تیغهها یا همان سریهای همزن، انواع مختلفی دارند. همزن های برقی معمولا دارای تیغههای مختلفی هستند که هر کدام از آنها برای همزدن مواد خاصی کاربرد دارند. به عنوان مثال سری خمیر زن، سری تخم مرغ زن، سری ورز دهنده و سری همزن که کاربرد های متفاوتی دارند.
قابلیت تنظیم سرعت: همانطور که میدانید برای تهیه مواد مختلف توسط همزن به سرعتهای مختلفی نیاز است. به طور مثال برای تهیه یک خمیر باید موتور دستگاه روی حالت حداکثر باشد و برای همزدن تخم مرغ باید موتور روی حالت حداقل چرخش. پس هنگام خرید همزنی را تهیه کنید که دارای حالات و سرعت های متنوع باشد. شما با این قابلیت ساده میتوانید انواع بیشتری از ترکیبات و خوراکی ها را تهیه کرده و بسته به نوع مواد سرعت چرخش را تنظیم نمایید.
محفظه نگهداری سیم: در برخی از همزن های برقی، محفظه ای در پشت دستگاه تعبیه شده است که شما میتوانید سیم دستگاه را جمع کنید و در آن قرار دهید. در این صورت در هنگام حمل و جابجایی دستگاه، سیم آن برای شما ایجاد مزاحمت نخواهد کرد.
جنس تیغه ها: با توجه به تماس مستقیم تیغهها با مواد غذایی برنده بودن، مقاوم بودن و همچنین ضد زنگ بودن این تیغهها بسیار مهم خواهد بود. معمولا جنس این تیغهها از پلاستیک، کروم یا استیل ضد زنگ است. و طبیعی است که کیفیت دو نوع استیل و کروم مقاومتر بادوام تر و نهایتا بسیار بهتر از پلاستیک است.
قابلیت شستشو: قابلیت شستشو برای همزنها از آنجایی مهم است که این دستگاهها مرتب دچار آلودگی یا آغشته به مواد غذایاند. هنگام خرید توجه کنید که همزنی را انتخاب نمایید. که قابلیت جداشدن بیشتر و شستشوی راحتتری داشته باشد. چرا که شستشوی مرتب ماشین هم در بالا بردن ضریب بهداشتی و عمر دستگاه موثر خواهد بود.
وزن: مقدار وزن بیشتر در مورد همزن های بدون پایه مهم است، چرا که در انواع پایه دار که دارای ظرف است همزن داخل ظرف قرار میگیرد و وزن آن را پایه تحمل میکند. اما همزنهای بدون پایه باید هنگام کار به وسیله دست نگه داری شوند و طبیعی است با این اوصاف هرچه وزن همزن کمتر باشد، کار کردن با آن راحت تر خواهد بود و شما را خسته نخواهد کرد.
جنس کاسه: این ویژگی مربوط به همزن های کاسه دار است. جنس کاسه در این همزن ها معمولا از پلاستیک یا استیل است. کاسه پلاستیکی چون نرم اند دوام پایین تری دارند و به مرور ممکن است دچار خط و خش شده و مقداری از پلاستیک داخلی آنها کنده شود. و از آنجایی که تهیه ی این ظرف ها مقداری دشوار خواهد بود، پس ما انواع استیل را پیشنهاد میکنیم که هم در برابر ضربه مقاوم اند و هم از دوام و عمر بالاتری برخوردارند.
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.